top of page

KUNST IN HET KIJKRAAM


Kunst in het Kijkraam is een initiatief van Kobalt & Co waarbij lokale kunstenaars etalages van leegstaande panden schoonmaken, onderhouden en voorzien van kunst. Dit met als doel om de omgeving te verfraaien en het leegstaande pand nog steeds onderdeel te laten zijn van het straatbeeld terwijl er een nieuwe invulling wordt gevonden. Op het raam staat een informatietekst over de kunstenaar van wie het werk in de etalage te zien is. Zo leer je meer over de kunstenaars uit de buurt en maken we de kunst toegankelijk voor iedereen. Een win-win situatie.

 

De eerste etalages die met Kunst in het Kijkraam zijn ingericht, vind je op de Zaagmolendrift nr 23. Gedurende onbepaalde tijd, maar in ieder geval tijdens de zomermaanden kun je daar kunstwerken zien van Arnold Nix Holterman, Diana van Wijk, Marlike Marks, Miranda Schellevis, Miko Design, Pieter van Dijen, Remy van Aarden en Wouter Springer.

Weet je nog een pand in Rotterdam Noord dat wat TLC kan gebruiken? Waarvan we de etalages en dus ook het straatbeeld kunnen verfraaien met Kunst in het Kijkraam? Of ben (of ken) jij zelf een kunstenaar/maker die graag wil meedoen?

Stuur ons dan een mail en vraag naar de voorwaarden: info@kobaltenco.nl

bottom of page