top of page

exposities & events s

Hier vind je een overzicht van alle huidige en komende exposities plus alle andere kunstzinnige en creatieve events bij Kobalt & Co! Dit overzicht wordt binnenkort uitgebreid en we werken ook aan een ''archief'' met info over eerdere exposities 

Summer Sale Social Media Post_001.jpg

SUMMER SALE | 17 t/m 27 AUGUSTUS 2023

:
Showcase van betaalbare, originele kunstwerken en kunstproducten van kunstenaars en makers uit de regio Rotterdam. Originele kunstwerken, limited art prints, foto's, illustraties, objecten en meer. Fijne handgemaakte kunstwerken en kunstwaren, kunstproducten en kunstkadootjes. Voor jezelf of voor een ander. Plus volop Pakjes Kunst uit de automaat. Betaalbare kunst in een gastvrije sfeer, wat wil je nog meer!

Kunstenaars die werk te koop aanbieden tegen speciale en soms heel scherpe prijzen zijn: Alien Smid, Annet Scholten, Arnold Nix Holterman, Ashley Doucette, Bikkel Artist, Christy de Witt, Diana van Wijk, Jack de Deugd, Juffrouw Springtouw, Margot Rijven, Marlike Marks, Merel van Haastert/Solid Ground, Riq, Remy van Aarden, Syara de Roo.

Ga voor alle (verkoop)informatie naar de speciale Summer Sale Pagina

SoMe Post_HABITAT_001.jpg

HABITAT | 15 SEPTEMBER t/m 29 OKTOBER 2023

‘HABITAT’: Groepsexpositie rondom het thema ''jouw leefomgeving'', waarvoor wij12 kunstenaars selecteerden: Annejole Jacobs, Arnold NIX Holterman, Christy de Witt, Ivo Oranje, Jess de Boer, Juffrouw Springtouw, Marij Adriaens, Patricia de Wolf, P.J. Palms, Pieter van Dijen, Pinko-B en Tjitske Koopmans. Allemaal lieten zij zich inspireren door hun leefomgeving of namen dat als vertrekpunt voor hun kunstwerken.

De feestelijke opening Habitat is op 15 september van 17.00 tot 19.00u

Kobalt & Co, Zaagmolendrift 35 Rotterdam! Daarna is HABITAT te zien tot en met 29 oktober op woensdag t/m zaterdag van 12.00 tot 17.00. Tijdens HABITAT organiseren we een uitgebreid randprogramma. Alle informatie over HABITAT vind je hier. 

KUNST IN HET KIJKRAAM | Zomer 2023 (onbepaalde tijd) 

:
Kunst in het Kijkraam is een initiatief van Kobalt & Co waarbij lokale kunstenaars etalages van leegstaande panden schoonmaken, onderhouden en voorzien van kunst. Het doel is om de omgeving te verfraaien en het leegstaande pand nog steeds onderdeel te laten zijn van het straatbeeld, terwijl er een nieuwe invulling wordt gevonden. 

 

De eerste etalages die met Kunst in het Kijkraam zijn ingericht, vind je op de Zaagmolendrift nr 23 Rotterdam. Gedurende onbepaalde tijd, maar in ieder geval tijdens de zomermaanden kun je daar kunstwerken zien van Arnold Nix Holterman, Diana van Wijk, Marlike Marks, Miranda Schellevis, Miko Design, Pieter van Dijen, Remy van Aarden en Wouter Springer. 

bottom of page