top of page

exposities & events s

Hier vind je een overzicht van alle huidige en komende exposities plus alle andere kunstzinnige en creatieve events bij Kobalt & Co! Dit overzicht wordt binnenkort uitgebreid en we werken ook aan een ''archief'' met info over eerdere exposities 

LUX Flyer A5_1_Front.jpg

LUX: van Donker naar Licht: 10 november 2023 t/m 28 januari 2024

 

LUX: van Donker naar Licht is een thema expositie met 11 kunstenaars: Brighart, Christy de Witt, Diana van Wijk, Ed Schaap, Evelien de Bruijn, Hijmen van Keulen, Juffrouw Springtouw, Marycarmen Villacaña, Nathan van der Veer, Pieter van Dijen en Tamara van Wagensveld. Zij lieten zich allemaal inspireren door het thema 'LUX: van Donker naar Licht', op hun eigen unieke manier.

Opening LUX 10 november van 17.00 tot 19.00u

Wees welkom op de feestelijke opening van LUX! Kom langs en maak kennis met de kunstenaars en hun werken.

Expositie LUX: 10 november 2023 t/m 28 januari 2024

Kobalt & Co, Zaagmolendrift 35 Rotterdam

Openingstijden: woensdag t/m zaterdag van 12.00 tot 17.00u

Kijk voor alle informatie, downloadbare flyer en randprogramma HIER.

SoMe Post_HABITAT_001.jpg

HABITAT | 15 SEPTEMBER t/m 29 OKTOBER 2023

‘HABITAT’: Groepsexpositie rondom het thema ''jouw leefomgeving'', waarvoor wij12 kunstenaars selecteerden: Annejole Jacobs, Arnold NIX Holterman, Christy de Witt, Ivo Oranje, Jess de Boer, Juffrouw Springtouw, Marij Adriaens, Patricia de Wolf, P.J. Palms, Pieter van Dijen, Pinko-B en Tjitske Koopmans. Allemaal lieten zij zich inspireren door hun leefomgeving of namen dat als vertrekpunt voor hun kunstwerken.

HABITAT was te zien van 15 september t/m 29 oktober bij Kobalt & Co, Zaagmolendrift 35 Rotterdam. Binnenkort vind je een impressie van HABITAT op deze pagina

KUNST IN HET KIJKRAAM | Juli t/m Oktober 2023

:
Kunst in het Kijkraam is een initiatief van Kobalt & Co waarbij lokale kunstenaars etalages van leegstaande panden schoonmaken, onderhouden en voorzien van kunst. Het doel is om de omgeving te verfraaien en het leegstaande pand nog steeds onderdeel te laten zijn van het straatbeeld, terwijl er een nieuwe invulling wordt gevonden. 

 

De eerste etalages die met Kunst in het Kijkraam waren gedurende de periode juli t/m oktober 2023 te zien aan de Zaagmolendrift nr 23 Rotterdam. Gedurende die maanden waren daar kunstwerken te zien van Arnold Nix Holterman, Diana van Wijk, Marlike Marks, Miranda Schellevis, Miko Design, Pieter van Dijen, Remy van Aarden en Wouter Springer. 

bottom of page