top of page

za 18 mei

|

Rotterdam

Spetterpret Workshop: Maak Je Eigen Action Painting!

Maak in 1,5 uur je eigen Action Painting bij Kobalt & Co, meld je aan voor onze workshop Spetterpret!

Spetterpret Workshop: Maak Je Eigen Action Painting!
Spetterpret Workshop: Maak Je Eigen Action Painting!

Tijd en locatie

18 mei 2024, 14:00 – 15:30

Rotterdam, Zaagmolendrift 35, 3036 JX Rotterdam, Nederland

Over het evenement

Spetterpret: Paint, Splatter & Spray!

Workshop Maak Je Eigen Action Painting bij Kobalt & Co

Ontdek  action painting bij Kobalt & Co! Spontaan, creatief en vooral  hartstikke leuk en vooral super bevrijdend! In twee uur maak jij je  eigen schilderij door te spatten, spetteren en gooien met verf. Je werkt  met allerlei verschillende materialen: verf(tubes), spuitbussen,  rollers maar ook je eigen handen. Action Painting doe je op gevoel en  heeft een bevrijdende uitwerking op je gemoed en gestel, kom en ontdek  het zelf bij onze workshop Spetterpret: Paint, Splatter & Spray!

Tijdens  deze workshop transformeer jij een leeg canvas doek naar spetterend  kunstwerk onder begeleiding van ervaren en inspirerende kunstenaars.  Ervaring is niet nodig, we begeleiden jou in 1,5 uur van doek naar kunstwerk!

Wat gaan we doen?

In  deze 1,5 uur durende workshop prepareren we eerst jouw canvasdoek in jouw  favoriete achtergrondkleur. Daarna hangen we je canvas op of leggen we  hem op de grond en ben je helemaal vrij om met verschillende kleuren en  materialen los te gaan op jouw doek. Denk hierbij aan gooien, sprayen,  schieten, wapperen etc. Het resultaat is een kleurrijk doek dat je mee  kan nemen als hij droog is.

Als voorbereiding op deze workshop  raden we je aan om oude kleding aan te trekken en schoenen die vies  mogen worden. We zorgen ervoor dat je goed beschermd tegen verfspetters  deel kunt nemen, maar nemen graag het zekere voor het onzekere. Kobalt  & Co kan niet aansprakelijk gesteld worden voor eventuele schade aan  kleding, schoenen, brillen etc.

Deze workshop is inclusief:

- Overall (beschikbaar in de maten XL , M of S)

-  Beschermbril. Brildragers hoeven deze niet op. We werken met waterbased  acrylverf, dus spetters kun je makkelijk van je bril verwijderen.

- Beschermhoesjes voor over je schoenen

- 1 met gesso geprepareerd canvasdoek in standaard formaat 50x70 cm

- Acrylverf in verschillende soorten kleuren.

- Action painting materiaal zoals: bakjes, spuit flesjes, flessen verf, sprays etc.

-  Wij hebben een droogruimte ingericht waar je doek kan drogen. Als je  doek droog is, kun je deze na afloop meteen meenemen. Misschien dat je  doek niet 100% droog is of dat je je doek om andere redenen niet kan  meenemen. . We nemen dan contact met jou op zodra dit wel het geval is.  Opsturen is mogelijk. Dan rekenen we wel een meerprijs voor  inpakmateriaal en verzendkosten.

- Koffie/thee en iets lekkers

Datum: 18 mei 2024 

Aanvang: 14.00

Belangrijk: Deelnemers dienen uiterlijk 30 minuten voor aanvang aanwezig te zijn. We beginnen op tijd!

Duur: De workshop duurt 1,5u van 14.00 tot 15.30u

Maximaal aantal deelnemers per workshop: 6 personen

Geschikt voor: alle leeftijden vanaf 16 jaar, ervaring is niet vereist. Onder de 16 jaar is mogelijk uitsluitend met begeleiding van minimaal één ouder/verzorger.

Prijzen

De workshop is inclusief alle materialen, koffie/thee en iets lekkers.

Deelname:  € 45,- per persoon (inclusief de administratiekosten Eventbrite), te  betalen aan Stichting Schoonoord Studio’s, de beheerstichting waaronder  Kobalt & Co valt.

Stichting Schoonoord Studio’s is vrijgesteld van BTW wegens de kleine ondernemersregeling.

Boek je tickets hier: https://www.eventbrite.nl/e/spetterpret-maak-je-eigen-action-painting-bij-kobalt-co-tickets-887103599747?aff=ebdsoporgprofile

Toegankelijkheid: Het pand van Kobalt & Co aan de Zaagmolendrift 35, Rotterdam  bevindt zich op de begane grond en is redelijk goed toegankelijk voor  mensen met een mobiliteitsbeperking. In de ruimte bevindt zich één  niveauverschil kleiner dan 10cm, een mobiele op/afrijplaat is aanwezig.

Helaas zijn onze toiletten momenteel niet rolstoeltoegankelijk. Onze toiletten zijn wel toegankelijk voor  rolstoelgebruikers die in staat zijn korte stukjes te lopen en  zelfstandig van het toilet gebruik te maken.

Omgeving: Het  gedeelte aan de Zaagmolendrift waar Kobalt & Co zich bevindt is een  doorgaande route voor verkeer en tram in beide richtingen. Wij vragen  bezoekers attent te zijn op verkeersdrukte.

Bereikbaarheid met de auto: Parkeermogelijkheden in de nabije omgeving zijn beperkt. Meer informatie op: www.rotterdam.nl/parkeren

Bereikbaarheid met OV: Wij raden bezoekers aan om met het OV te komen. Tramlijnen 7 en 8 en  buslijn 38 vormen een directe verbinding met Rotterdam CS en stoppen in  de buurt, raadpleeg voor exacte en actuele informatie: www.ret.nl

LET OP: Tramhalte lijn 8 aan de Zwaanshals/Zaagmolendrift heeft in beide richtingen GEEN gelijkvloerse uitstap.

Op deze workshop zijn van toepassing onze Algemene Voorwaarden Workshops en Cursussen Kobalt & Co.

Deel dit evenement

bottom of page