top of page

de club van 100

Beste kunstliefhebber, beste kunstenaar,

 

Ja, jij daar! Leuk dat je er bent, hier in ons pand van KOBALT & CO. aan de Zaagmolendrift. Nu je hier toch bent, graag de aandacht voor het volgende: de Club van 100.

 

Een vaste inkomstenbron is in de kunst een moeilijke, maar wij denken graag groot en onze visie reikt ver. Daarom is de Club van 100 in het leven geroepen.

 

Wat houdt dat in?

Je draagt ons een warm hart toe, daarom sta je hier immers ook. Je vindt de activiteiten van KOBALT & CO. zo werelds dat je het ervoor over hebt om 100 euro per jaar af te laten schrijven van je bankrekening ten behoeve van onze stichting. En je weet van jezelf dat die 100 euro per jaar financieel geen probleem zijn.

 

Wie ben jij?

Misschien ben jij een kunstenaar die graag een workshop wil geven en daarvoor een platform zoekt. Of je bent iemand die betrokken is binnen allerlei culturele initiatieven en je wil graag jouw kennis met ons delen. Of je bent een enorme kunstliefhebber die geen genoeg kan krijgen van kunst en stiekem allerlei verenigingen ondersteunt.

 

Wat krijg je daarvoor?

⁃ Je naam op ons geweldige bord (wat er nog gaat komen) waarop alle donateurs van de Club van 100 staan. Dit kan ook onder pseudoniem of volledig anoniem, al vinden wij volledige namen natuurlijk het leukst!

⁃ Netwerkborrels (2 per jaar minimaal)

⁃ Aanspraak op een netwerk van kunstenaars waarin klussen over en weer gaan

⁃ Inspraak in onze maatschappelijk culturele activiteiten middels suggesties (workshops, avonden op creatief vlak, etc.) aan ons bestuur

⁃ De groei van een nieuwe broedplaats en het gevoel dat jij geïnvesteerd hebt in de voedingsbodem daarvan! Dat betekent bijvoorbeeld dat je ook kinderen indirect de vrijheid gaat geven om zich te uiten, terwijl die kinderen normaliter misschien helemaal die mogelijkheid niet hebben vanuit hun thuissituatie of school.

⁃ Een eerlijke, betrouwbare partner op sociaal vlak - al dan niet ondersteunend voor kunstenaars en kunstliefhebbers. Zit je ergens mee? Meld het en samen vinden we een weg. We ondersteunen je graag.

 

Wat te doen?

Je kan je naam, mailadres, telefoonnummer en handtekening achterlaten op de inschrijflijst. Wij nemen daarna individueel contact met je op voor andere gegevens en de eerste avond van onze Club van 100. Want we willen natuurlijk wel onze donateurs van de Club van 100 gelijk beter leren kennen!

 

Groet,

 

De mensen van KOBALT & CO.

bottom of page