top of page

vr 21 jun

|

Rotterdam

Landelijk Atelierweekend bij Kobalt & Co: 21, 22 en 23 juni!

Drie dagen lang is Kobalt & Co extra lang geopend vanwege het Landelijk Atelierweekend!

Landelijk Atelierweekend bij Kobalt & Co: 21, 22 en 23 juni!
Landelijk Atelierweekend bij Kobalt & Co: 21, 22 en 23 juni!

Tijd en locatie

2 andere datums

21 jun 2024, 12:00 – 19:00

Rotterdam, Zaagmolendrift 35, 3036 JX Rotterdam, Nederland

Over het evenement

Landelijk Atelierweekend 2024 bij Kobalt & Co!

Voor  de zomer-editie van het Landelijk Atelierweekend gooit Kobalt & Co  de deuren weer open voor kunstminnend publiek! En omdat wij nu eenmaal  'KoCo Loco' zijn, hanteren we extra lange openingstijden op drie  opeenvolgende dagen:

Vrijdag  21 juni, Zaterdag 22 juni & Zondag 23 juni zijn we geopend van 12.00 tot 19.00u

EN hebben we ook nog eens een supertof programma voor  je!

Zo  kunnen bezoekers onze expositie Melody bekijken, zijn er leuke en  leerzame creatieve workshops en zetten kunstenaars Diana van Wijk en  Christy de Witt hun ateliers/showrooms open voor het publiek!

Vrijdag 21, zaterdag 22 en zondag 23 juni geopend van 12.00-19.00

Kobalt & Co, Zaagmolendrift 35, Rotterdam-Noord in het Zwaanshalskwartier

Wat kun je allemaal zien bij Kobalt & Co tijdens het Landelijk Atelierweekend?

Atelier Diana van Wijk, beeldend kunstenaar en oprichter van Kobalt & Co:

‘’De wereld kan wel wat kleur gebruiken!’

Pure  kleurenrijkdom kenmerkt de schilderijen van beeldend kunstenaar Diana  van Wijk. Het werken met kleur werkt helend voor haar. Tijdens het  schilderen kent zij geen besef van tijd, aan het werk in haar atelier  ontbeert zij alle drang naar perfectie, controle of oordeel. Diana gunt iedereen een vorm van expressie en houdt zich daarom ook bezig met  creatieve workshops/projecten die anderen aansporen ook kunst te  ontdekken, maken en beleven! Daarbij staat de verbinding met elkaar en  het plezier van het creëren voorop. Met Kobalt & Co realiseerde ze  dan ook haar wens om dit alles samen te brengen op één vaste locatie in  Rotterdam-Noord.

Showroom  ‘’The Witty Cube’’ van Christy de Witt, beeldend kunstenaar & beeld  dichter:

‘’Where The Rock courts The Roll, dancing on a seemingly dead  volcano’’

Christy  de Witt is een beeldend kunstenaar en beeld dichter. Haar Witty Art  brengt cartoon & pop art, surrealisme en expressionisme samen in een  heel eigen en eigenzinnige mix. In haar werk verkent ze universele  menselijke thema’s, vaak verbeeld door antropomorfische, fabelachtige  wezens. Door het combineren van het visuele beeld met haar eigen  poëtische teksten, creëert Christy haar ‘’Moderne Fabels’’. Christy  heeft momenteel haar eigen showroom ‘’The Witty Cube’’ bij Kobalt &  Co waar een selectie van haar werken te zien is. Vanaf september zal zij  ook haar atelier vestigen in het pand aan de Zaagmolendrift 35.

Expositie ‘’Melody: Music Inspired Art’’

Een  expositie met werken van kunstenaars die zich allemaal lieten zich  inspireren door het thema ‘’’Muziek’’ en dat in de breedste zin van dat  woord: Arnold NIX Holterman, Christy de Witt, Diana van Wijk, Fokke  Jurrien Akker, Iris.straatfoto, Juffrouw Springtouw, Katja Strik, Mo  Maakt, Pieter van Dijen en Pinko-B. Zij tonen o.m. schilderijen,  tekeningen, objecten, analoge en digitale collages, fotografie en  grafisch werk. Gerrit-Jan Vrielink alias DJ GJ verzorgt een muzikale  inrichting van onze etalages.

Deel dit evenement

bottom of page